2024-10-18

Juhlaviikko - Rollco 25 vuotta ✨

Rollco employees 2024Rollco juhli 25-vuotisjuhlaansa Helsingborgissa kollegoiden kanssa läheltä ja kaukaa. Viikko oli täynnä inspiroivia kokouksia, yhdessäoloa ja juhlia, ja nyt odotamme innolla vielä menestyksekkäämpiä vuosia yhdessä asiakkaidemme, toimittajiemme ja työntekijöidemme kanssa.

Rollcon perhe kokoontuu 25-vuotisjuhliin 

Syyskuussa Rollcon työntekijät kokoontuivat viikoksi Helsingborgiin juhlistamaan yrityksen 25-vuotisjuhlaa. Mukana oli henkilökuntaa Ruotsista, Tanskasta, Suomesta, Norjasta ja Taiwanista, ja olimme erityisen iloisia saadessamme toivottaa tervetulleeksi italialaisen Romani Components Srl:n, joka on Rollco-ryhmän tuorein jäsen. 

Viikon ohjelma oli täynnä toimintaa, johon sisältyi asiakaspäivä, perhepäivä, myyntikokouksia ja tietenkin itse juhlat. Viikko alkoi perhepäivällä, jolloin henkilökuntamme läheisille järjestettiin yksityinen kierros uusissa moderneissa tiloissamme. Kierros päättyi kahvitarjoiluun, ja iltapäivä oli erittäin onnistunut- täydellinen alku juhlille!  

Inspiroiva päivä asiakkaidemme kanssa  

Ruotsin myyntiorganisaatiomme järjesti asiakaspäivän, jossa vierailijoilla oli mahdollisuus juhlia kanssamme vuosipäiväämme ja samalla tutustua uusiin tiloihimme. Tuotehallinto ja tekninen tuki esittelivät omia osastojaan, ja asiakkaille järjestettiin opastettu kierros uudessa tuotantotilassamme. Kaiken huipuksi SMAK:n ruokarekka tarjoili herkullisen lounaan. 

Inspiroiva päivä asiakkaidemme kanssa
Daniel ja David valmistautumassa asiakastapahtumaan
Tech_support
Teknisen tuen kaverit valmiina vastaanottamaan asiakkaat 
Mat Rollcos kundevent
Uskomattoman hyvää kanaa liba-leivässä aiolien, marinoitujen vihannesten ja korianterin kera. Ehdottomasti mainitsemisen arvoinen! 

Yhteistyöpäivä ja tulevaisuuden suunnittelua toimittajiemme kanssa 

Menestyksekkään asiakaspäivän innoittamana hankintaosasto järjesti myöhemmin toimittajapäivän. Osallistujia oli paljon ja keskusteluja käytiin hyvässä hengessä, joten tapahtuma oli varsin onnistunut. Tavarantoimittajillamme oli mahdollisuus tutustua tuotantoon ja nähdä uudet toimistotilamme. Tapahtuma päättyi kahvitarjoiluun ja moniin miellyttäviin keskusteluihin. 

Vuosipäivän juhlallisuudet: Taikaa, musiikkia ja yhteisöllisyyttä 🥳🍾🎉 

Viikko päättyi tyylikkäästi suuriin vuosipäiväjuhliin uusissa tiloissamme. Aloitimme herkullisella grillibuffetilla, ja illan kohokohta oli taikuri David Persson, joka viihdytti sekä huumorin että vaikuttavien temppujen avulla. Myöhemmin DJ Tobbe P otti ohjat käsiinsä ja täytti tanssilattian iloisilla työntekijöillä - tuloksena ikimuistoinen ilta! 

Muistelemme tätä viikkoa lämmöllä ja kiitollisuudella, ja odotamme vielä monia menestyksekkäitä yhteisiä vuosia. Tajusimme selvästi kasvotusten tapaamisen tärkeyden asiakkaiden, toimittajien ja muiden maiden kollegoiden kanssa. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat Rollcon 25-vuotisjuhlaan! 

Vuosipäivän juhlallisuudet: Taikaa, musiikkia ja yhteisöllisyyttä
Vuosipäivän juhlallisuudet: Taikaa, musiikkia ja yhteisöllisyyttä
Vuosipäivän juhlallisuudet: Taikaa, musiikkia ja yhteisöllisyyttä
Vuosipäivän juhlallisuudet: Taikaa, musiikkia ja yhteisöllisyyttä
Vuosipäivän juhlallisuudet: Taikaa, musiikkia ja yhteisöllisyyttä
Rollco 25-year anniversary

 

 

Kerro ystävälle tai kollegalle: