2021-07-26

Näin helposti korjaat yhdensuuntaisuusongelman

Yhdensuuntaisuus- ja kulmapoikkeamia syntyy lähes aina lineaarisessa liikkeessä. Siksi meillä on tuote, joka korjaa ongelman helposti jo suunnitteluvaiheessa. Siinä ohjaavan ja uivan johteen yhdistelmä kompensoi jopa neljän millimetrin yhdensuuntaisuuspoikkeamat.

HubSpot Video

 

Milloin yhdensuuntaisuusongelmia syntyy?

Lineaarisessa liikkeessä johteet asennetaan yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden. Tämä pitää tehdä suurella tarkkuudella – kyse on millimetrin sadasosista. Yhdensuuntaisuuspoikkeamia syntyy siis silloin, kun asennuspinnat eivät ole täysin tasaisia tai jäykkiä, ja tällöin asennuksesta voi tulla sekä aikaa vievää että kallista. Poikkeamat aiheuttavat myös kulumista, mikä puolestaan vähentää käyttöikää merkittävästi.

Lue lisää siitä, miten parannat lineaarijärjestelmien ja alumiinijärjestelmien suunnittelua

Yksinkertainen ratkaisu

Käyttämällä lineaarijohteessa ohjaavien, kulmakompensoivien ja uivien johteiden sopivaa yhdistämää, saat tehokkaan ratkaisun. Onneksi sitä ei kuitenkaan tarvitse luoda tyhjästä. On olemassa valmiita järjestelmiä, kuten kompaktijohde, jotka on suunniteltu juuri tätä varten. Kompaktijohde kompensoi rakenteiden yhdensuuntaisuus- ja kulmapoikkeamia sekä lyhentää asennusaikaa. Järjestelmä kompensoi jopa neljän millimetrin yhdensuuntaisuuspoikkeamia, jolloin asennuspintoja ei tarvitse hioa, mikä taas säästää kustannuksissa.

Tilaa koepakkaus

Kerro ystävälle tai kollegalle: