2021-09-30

Pakkaus – tärkeä osa toimitusta

Emballage_wellpapp

Lineaariratkaisuja ostaessa on tärkeää, että toimitus saapuu luoksesi turvallisesti. Toimituksen suojaaminen edellyttää pakkausta, joka on mukautettu juuri sinun tilauksesi mukaan. Materiaali, muotoilu ja hinta ovat kaikki tärkeitä seikkoja, joita toimittajasi on pidettävä mielessä pakkausta valittaessa. Toimittajan tulisi myös aktiivisesti pyrkiä valitsemaan mahdollisimman ympäristöystävällinen ja kestävä vaihtoehto.

Materiaalin valinta – mitä tilauksesi vaatii?

Toimituksesta riippuen voidaan käyttää eri materiaaleista tehtyjä pakkauksia. Aaltopahvilla on useita huomattavia etuja kestävyyden kannalta. Se on kevyttä, helppo kierrättää ja lisäksi se voi olla valmistettu jo kierrätetystä materiaalista. Koska aaltopahvia voidaan käyttää sekä pakkauksiin että kuormalavoihin, voidaan luoda erittäin ympäristöystävällinen kokonaisratkaisu. On kuitenkin tilanteita, jotka vaativat vahvempaa ja tukevampaa pakkausta. Suuri ja raskas rakenne saattaa tarvita puupakkauksen turvallisen kuljetuksen varmistamiseksi. On tärkeää toimia yhteistyössä toimittajan kanssa, joka mukauttaa pakkausmateriaalin juuri sinun tarpeisiisi.

Katso ratkaisumme

Pakkauksen muodolla on merkitystä

Useiden eri materiaalien lisäksi pakkauksia on myös erimuotoisia. Aaltopahvilaatikoita on saatavana erikokoisina, jotta ne sopisivat toimitukseesi. Jos käytetään puulaatikoita, ne räätälöidään tilauksen ulkomuodon mukaan. Tämä on tärkeää kestävän kehityksen näkökulmasta, koska silloin vältetään ilman ja ylimääräisen pakkausmateriaalin tarpeeton kuljettaminen. Suora seuraus tästä on se, että samaan ajoneuvoon mahtuu useampi toimitus ja toimittajalta tulevien kuljetusten määrää voidaan näin vähentää. Lisäksi sinun on asiakkaana helpompi käsitellä pienempiä pakkausmääriä. On olemassa toimittajia, jotka työskentelevät aktiivisesti pakkausten muodon kanssa, sekä toimittaakseen tilauksesi turvallisesti perille että edistääkseen kestävämpää tulevaisuutta.

Turvallinen ja kestävä toimitus

Kun teet yhteistyötä lineaarisovellusten toimittajan kanssa, joka parantaa jatkuvasti pakkausratkaisujaan, hyötyvät sekä sinä että ympäristö. Kestävän vaihtoehdon valitsemisen ei pitäisi olla kallista tai hankalaa. Toimituksesi mukaan räätälöity pakkaus varmistaa, että kuljetus on turvallinen, että vältetään tarpeettomat rahdit ja että pakkausmateriaali on helppo kierrättää.

Tilaa koepakkaus

Kerro ystävälle tai kollegalle: