2023-01-17

Tilaa säästävät ratkaisut varastojärjestelmissä

Lagersystem

Kiinteistökulut ovat huomattava osa yrityksen kustannuksia. Lisäksi merkittävästi kasvaneita kuluja tulee myös käyttökustannuksista, kuten sähköstä, valaistuksesta ja lämmityksestä. Siksi on tärkeää pystyä maksimoimaan varastokapasiteetti ja hyödyntämään tilaa mahdollisimman paljon. Teleskooppikiskot sopivat hyvin varastointijärjestelmien tehostamiseen.

Tehokkaat säilytyshyllyt

Mahdollisimman tehokkaan varaston luomiseksi sinun tulee valita oikeantyyppiset sisustusratkaisut. Usein tämä tarkoittaa myös turvallista ja ergonomista ympäristöä siellä työskenteleville. Varastotyö on raskasta, mutta oikeilla työkaluilla vältyt rasitusvammoilta. Joustava ja ergonominen ratkaisu ovat teleskooppikiskoilla varustetut jatkettavat hyllyt, jotka helpottavat huomattavasti materiaalin käsittelyä esimerkiksi poimittaessa. Kun teleskooppikiskojen iskunpituus on yli 2 metriä, tulee hyllytelineen koko syvyys käyttöön.

New call-to-action

Automatisoidut järjestelmät

Teleskooppikiskoja käytetään yleisesti myös varastoissa, joissa on automaattinen tai puoliautomaattinen järjestelmä. Joissain varastoissa hyödynnetään niin sanottuja sukkulajärjestelmiä, joissa sukkula liikkuu vaakasuunnassa käytävillä noutaakseen, pudottaakseen ja siirtääkseen lastia nopeasti ja tehokkaasti. Nämä järjestelmät ovat erittäin tilatehokkaita, koska hyllyt voidaan sijoittaa lähekkäin ja ne voidaan rakentaa erittäin korkealle. Teleskooppiliike siirtää laatikon tai kuorman helposti paikoilleen hyllytelineessä. Joissakin tapauksissa sukkulan on ehkä haettava tai laskettava lastia kahteen suuntaan, ja silloin käytetään teleskooppikiskoja, joissa on kaksisuuntainen isku.

Tilaa säästävät säilytysratkaisut

Teleskooppikiskot sopivat erinomaisesti myös työpisteisiin sekä työkalu- tai materiaalikärryihin. Jopa melko pienikokoisilla teleskoopeilla voit saada materiaalit ja muut varusteet selkeään ja helposti saatavilla olevaan järjestykseen.

Utdragslådor

Lue lisää teleskooppikiskoista:

New call-to-action

Kerro ystävälle tai kollegalle: